ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιστροφή στο τηλέφωνο 2623 772612.
Σας επιστρέφεται άμεσα το ποσό της αγοράς αλλά επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής των προϊόντων.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Προσοχή: Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Κατεβάστε και συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής προκειμένου να επιστρέψετε κάποιο προϊόν της παραγγελίας σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στα προϊόντα που αναφέρει ότι περιλαμβάνεται εγγύηση και διαπιστώστε κάποιο πρόβλημα ή ελάττωμα έχετε το δικαίωμα μέσα στο διάστημα που έχει κάλυψη να αιτηθείτε την εγγύηση σας. Υπάρχουν δύο κατηγορίες εγγύησης, η άμεση αντικατάσταση ή επισκευή μετά το πέρασμα του χρόνου άμεσης αντικατάστασης.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό να επιστραφεί πίσω ολόκληρη η συσκευασία μαζί με τα παρελκόμενα της και η απόδειξη που λάβατε.

Οι εγγυήσεις γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα από το κατασκευαστή και όχι μετά από δική σας κακή χρήση.

       

Πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί που θέλετε να αναζητήσετε και πατήστε Enter

           
Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.